stomen

Groene gazpacho bomvol groente

Receptinformatie

Soep
4 personen
Voorgerecht
5-10 min

Superfrisse & snelle maaltijd voor een warme zomerdag!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd de tomaten in vieren en snijd de zaadjes uit de kwarten. Schilde komkommer en snijd hem in grote stukken. Snijd ook de halve avocado in grote stukken.

Houd een paar stukjes tomaat, komkommer en avocado en 1 basilicumblad apart voor de garnering.

Koken

Doe alle ingrediënten in de blender en pureer tot een gazpacho. Voeg indien nodig een beetje water toe.

Proef en kruid naar smaak met zout, peper, en nog een beetje azijn.

Serveren

Koel de gazpacho in de koelkast en serveer met garnering en wat olijfolie er overheen gesprenkeld.