stomen

Gevulde puntpaprika

Receptinformatie

Groentengerecht
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Breng Mexicaanse vibes naar je BBQ met deze gevulde-, gegrilde- en spicy puntpaprika. Wil je all out gaan? Voeg dan gerust een extra pepertje toe voor nóg meer pit!

Voorbereiding

Koken

Serveren

veggie veggie veggie grillgroente Het BBQ-seizoen is AAN! En dit jaar doen we het anders...

Voorbereiding

Snijd de tomaat in blokjes, de jalapeño fijn en meng dit in een schaal met de zwarte bonen, maïs, olijfolie en zout en peper.

Sprenkel het sap van een halve limoen (per 4 personen) erover en roer alles goed door.

Snijd de puntpaprika's doormidden en ontdoe deze van de zaadlijsten.

Vul de paprika's met het mengsel, bestrooi het met geraspte kaas en omwikkel ze met aluminiumfolie.

Koken

Leg de pakketjes zo'n 20 minuten op de barbecue.

Serveren

Serveer de paprika's met een schep crème fraîche, verse koriander en partjes limoen.