stomen

Couscous met abrikozen en geitenkaas

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Breng het water aan de kook.

Snijd de abrikozen in repen.

Meng in een kom de couscous met het komijnpoeder, kurkuma, abrikozen en rasp van de limoenschil.

Bewaar de limoen.

Snijd de radijsjes in vieren.

Snijd de komkommer in de lengte in vieren en vervolgens in blokjes.

Snijd de bosuitjes in dunne ringen en verkruimel de geitenkaas.

Koken

Schenk het kokende water op de couscous en dek af met een bord. Laat circa 10 minuten staan tot het vocht volledig in de couscous is getrokken. 

Meng de radijsjes, komkommer, bosuitjes, geitenkaas, tuinbonen en een scheutje olijfolie door de couscous. 

Pluk en snijd de blaadjes munt fijn en meng door de couscous.

Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de limoen in vieren.

Serveren

Verdeel de couscous met abrikozen en geitenkaas over de borden. Garneer met een partje limoen.