stomen

BBQ groentespies met kruidendressing

Door degenietende foodie.nl

Receptinformatie

6 personen
Bijgerecht
20-30 min

Kim van De Genietende Foodie bedacht deze groentespiezen van de barbecue met een zelfgemaakte kruidendressing. Heerlijk voor een zomerse dag!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Breng de barbecue op temperatuur.

Hak de knoflook in grove stukken en snijd de bieslook fijn. Meng dit in een kom met de olijfolie en peper. Laat de kruidendressing staan.

Halveer de zoete puntpaprika's en verwijder de zaadlijsten. Pel de ui en snijd de puntpaprika, portabella en ui in grove stukken. Halveer de aubergine en snijd deze in plakjes.

Rijg de groente om en om aan de spiezen.

Koken

Leg de groentespiezen op de barbecue en draai ze regelmatig om.

Serveren

Serveer de groentespiezen met met de zelfgemaakte kruidendressing.

Kijk <a href="http://degenietendefoodie.nl/2017/recept-groentespies-barbecue-met-kruidendressing/ ">hier</a> voor de hele blog!