Samen met 's werelds beste bartender Tess Posthumus maakten we speciaal voor het Zomerfruit Festival 3 verrassende zomerfruitmocktails. En omdat er geen druppel alcohol in zit kunnen ze écht de hele dag, hoe top is dat? Dan is de mocktail-trend opeens heel logisch. En schudden maar!

In 2015 veroverde Tess de titel beste vrouwelijke bartender van de wereld met haar waanzinnige cocktail creaties. Een boek en talloze nominaties en prijzen later is het nu tijd voor de lekkerste zomerfruitmocktails. Want zomerfruit is niet alleen superlekker in yoghurt, met deze mocktails kun je er de hele dag van genieten. 

 

Thai Cherry mocktail

Spice up your day met deze mocktail met pit! Een exotische bestemming in een glas: superhandig als je je weer even in dat vakantiegevoel wil wanen. En ook al moet je weer elke dag naar kantoor, eenmaal thuis mag er best een scheut tequila in...

I need this

Berry Basil mocktail

Dat basilicum en aardbei een topcombi zijn bewijst deze mocktail maar weer eens fijntjes. Was je daar nog niet achter? Dan is het zeker tijd voor dit zoete drankje.

Yes please

Orange Raspberry mocktail

In deze mocktail zit niet alleen je favo fruit, er zit ook een vleugje groente in. Wij denken dat het opeens wel heel makkelijk gaat worden om aan je dagelijkse portie te komen.

Kom maar op!

En ook foodie Leonie ter Veld ging voor ons met een shaker aan de slag! Haar creatie check je hier

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar