stomen

Berry Basil mocktail

Door: Tess Posthumus!

Receptinformatie

Smoothies en dranken
1 personen
10-20 min
Anderen vinden dit recept

's Werelds beste bartenter en cocktailkunstenares Tess Postuhums ontwikkelde deze heerlijke Berry Basil mocktail: een cocktail die écht de hele dag kan. Er zit namelijk geen druppel alchohol in, alleen de lekkerste kruiden en je favo rood fruit.

Voorbereiding

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Snijd de aardbeien en citroen in stukjes.

Maak de groene thee en laat helemaal afkoelen.

Verdeel de bramen, stukjes aardbei en citroen over twee wiskeyglazen en plet in de bodem. Dit kan het makkelijkst met een vijzel of de achterkant van een grote lepel.

Voeg de andere ingrediënten ook aan de glazen toe.

Vul ze af met crushed ijs en roer door zodat alle smaken goed mengen.

Serveren

Garneer de mocktails met een kort rietje, twee verse bramen, een halve aardbei en een takje verse basilicum.

En ga je toch liever voor een echte cocktail? Voeg dan 45 ml gin toe.