Het nagerecht van het kerstdiner is toch wel de klapper van de avond. Of je nu pavlova, trifle of Charlotte maakt: rood fruit ontbreekt nooit. Heb je wat over? Daarmee tover je binnen no time een perfect drankje op tafel!

Samen met 's werelds beste bartender Tess Posthumus maakten we 3 verrassende NYE mocktails. En omdat er geen druppel alcohol in zit kan het hele gezin ervan genieten, hoe top is dat? En schudden maar! 

Thai Cherry mocktail

Hoe gezellig sneeuw tijdens de feestdagen ook is, het liefst hebben we het toch lekker warm. Met deze mocktail voelt het in ieder geval niet of je in ons koude kikkerlandje bent. Toast jij liever mét alcohol? Doe er dan een scheutje tequila in.

I need this

Is je fruit al een beetje beurs geworden? Don’t worry! Zoek er de mooie vruchtjes uit voor de garnering. Het fruit dat er minder mooi uitziet kun je wel gewoon in de mocktail verwerken.

Berry Basil mocktail

Dit zoete drankje doet het altijd goed bij kids! Wat helemaal leuk is, is dat ze zo mooi mee kunnen proosten om het nieuwe jaar in de luiden. En dan mag er bij jou stiekem best beetje gin in natuurlijk... ;)

Yes please

Orange Raspberry mocktail

Deze mocktail is dubbel top! Behalve dat je er je restjes frambozen er in kwijt kunt, zit er ook nog een vleugje groente in. Helemaal niet verkeerd zo tijdens de feestdagen, toch?

Kom maar op!

Bramenmocktail

En dan nog een uit onze eigen collectie. Door de frisse vruchtenthee en zoete bramen kan je deze eindeloos door blijven drinken.

Proost!

Zo zie je maar weer, je overgebleven kerstkliekjes hoeven echt niet zomaar de kliko in! Check hier wat je allemaal nog meer van je kerstkliekjes kunt maken.

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar