Zeggen ze wel eens; never change a winning team, en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Want klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. Dus, heb je ‘gewoon’ zin in asperges met botersaus of lekker met een plakje gerookte zalm? This is your way to go!

De snacksperge mag dan wel dé nieuwe manier zijn om asperges te eten, het aspergeseizoen kun je natuurlijk maar op één manier inluiden.

Bekijk het recept

Is het altijd bij een plakje ham gebleven en ben jij nog nooit voor gerookte zalm gegaan? Shame on you! Want asperges met een gepocheerd eitje, gerookte zalm en zelfgemaakte peterselie-olie zien er niet alleen lekker uit…

Bekijk het recept

Een aspergesoepje hoort zeker ook in het rijtje met traditionele aspergerecepten. En maak vooral een extra grote pan, want zo zorg je ervoor dat je ook buiten het seizoen van asperges kunt genieten. Je hoeft er alleen een paar bakjes van in te vriezen!

Bekijk het recept

Maar ook in dit aspergebroodje speciaal zitten alle ingrediënten waar je zo dol op bent, alleen ziet het er net ff anders uit. Zo kun je ook tijdens de lunch lekker van het witte goud genieten. Geloof ons; dit wil je proberen!

Bekijk het recept

Love it? We have more where that came from… #snacksperge

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar