In deze periode vol liefde, waarin Cupido zijn pijlen scherp heeft, komt de keuken tot leven met hartverwarmende smaken. Voor degenen die hun geliefden willen verrassen met een onvergetelijke culinaire ervaring, hebben we bij Verse Oogst de perfecte verzameling Valentijnsrecepten samengesteld. Laat je inspireren en ontdek vijf betoverende gerechten die de liefde vieren. Van smaakvolle voorgerechten tot verrukkelijke desserts, deze recepten zijn doordrenkt met passie en speciaal ontworpen voor een romantische Valentijnsdag.

Ja duh, ontbijt op bed natuurlijk!

Verwen je Valentijn met onze heerlijke Croissant Wentelteefjes uit de oven, perfect voor een romantisch ontbijt op bed. Een onweerstaanbare start van de dag, doordrenkt met liefde en zoetigheid.

Croissant wentelteefjes uit de oven met aardbei

Een bos rozen? Liever een rozentaart!

Liefde is… een boeket in de vorm van een appeltaart! Deze appeltaart met appelroosjes van knapperige Elstar appeltjes, custard en marsepein straalt een en al liefde uit. En dat proef je.

Rozen appeltaart met custard en marsepein

Lady en de vagebond style!

Creëer een hartverwarmend Valentijnsdiner met een klassieke Spaghetti Bolognese. Op Valentijnsdag brengt dit gerecht niet alleen smaak, maar ook romantiek op tafel.

Spaghetti Blend-Bolognese

Samen romantisch het dessert delen

Hoewel we normaal gesproken ons toetje niet delen, maken we in de naam van de liefde een uitzondering. Deze Knickerbocker Glory is onweerstaanbaar lekker!

Knickerbocker glory

Cherry so sweet!

Bij een romantische avond hoort natuurlijk een romantisch drankje. Deze mocktail sets the mood!

Thai Cherry mocktail
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar