stomen

Zoete salade van spruitjes en rode bessen

Door Eethetbeter.nl

Receptinformatie

2 personen
Bijgerecht
30-40 min

Een heerlijke zoete salade van spruitjes die zowel warm als koud kan worden gegeten. De bessen maken het gerecht lekker fris en de pecannoten zorgen voor een extra bite!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Warm de oven voor op 220 graden.

Maak de spruitjes schoon en snijd de appel in partjes.

Was de rode bessen en haal ze los van het takje.

Koken

Mix de spruitjes, de appel en een paar eetlepels olijfolie door elkaar in een ovenschaal.

Plaats de ovenschaal een half uur lang in de oven, totdat de spruitjes gaar zijn.

Serveren

Voeg de bessen, de noten en het diksap toe. Roer goed door.

Breng de salade op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Kijk <a href="https://eethetbeter.nl/recept-voor-hartige-taartjes-met-tomaat-voor-bij-de-borrel/ "target=_blank>hier</a> voor de hele blog!