stomen

Zalm-gnocchi uit de oven

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in gelijke dunne stukken.

Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de zalm in blokjes. Scheur de basilicum grof.

Snijd de mozzarella in plakken en verbrokkel de feta.

Koken

Verhit een scheutje olie in een pan fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de courgette n de prei toe en bak circa 4 minuten.

Voeg de gnocchi, zalm, tomaten en twee derde van de basilicum toe. Verdeel het mengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel de mozzarella en de feta eroverheen en bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.

Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Serveren

Verdeel de zalm-gnocchi over borden. Bestrooi met de resterende basilicum.