stomen

Wraptortilla met bleekselderij, kip en krabsticks

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd bleekselderij, paprika en gerookte kip in dunne reepjes van 4-5 cm. Haal de krabsticks los. Snijd 2-3 takjes bleekselderijgroen fijn, knip de bieslook fijn.

Koken

Meng de whiskysaus met de currypasta. Schep de groente en de saus om. Beleg de wraptortilla’s met 2-3 paksoibladeren (zonder steel), laat rondom een rand van 5 cm vrij, kwast deze in met water.

Verdeel de salade over de wraps. Sla de 2 zijkanten over de vulling en rol de wraps op. Druk de naad vast. Halveer de wraps met een schuine snede.

Serveren

Serveer ze rechtop.