stomen

Wrap met ijsbergsla en tomatensalsa

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Pel de ui en hak deze fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze heel fijn. Snijd de paprika in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten en doe de salsa in een schaaltje.

Haal 8 mooie bladeren van de ijsbergsla en snijd de rest van de sla in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de kipfilet in stukjes. Laat de maïskorrels ontdooien of uitlekken.

Koken

Meng de reepjes sla met de cherrytomaatjes, kip en maïskorrels.

Verwarm de tortilla’s zoals staat aangegeven op de verpakking.

Leg de tortilla’s plat neer, leg er een blad ijsbergsla op en verdeel de salade erover. Rol de tortilla’s op of vouw ze tot een envelopje.

Serveren

Serveer de tortilla’s met de tomatensalsa.