stomen

Wortel-pastinaak koekjes

Lekker als snack!

Receptinformatie

Tussendoortje
4 personen
Bijgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Geen granen, maar wel koekjes! Deze quinoakoekjes kun je ook eten met een glutenintolerantie. Bovendien zitten er groenten in verstopt dus ze zijn lekker gezond!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Was en rasp de wortel en pastinaak. Doe in een schone theedoek en knijp het vocht eruit.

Snipper de ui.

Hak verse bieslook en peterselie naar smaak fijn.

Klop de eieren.

Koken

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water.

Meng de quinoa met de wortel- en pastinaakrasp, ui, eieren, meel en kruiden. Breng op smaak met peper en zout

Verwarm wat olie in een pan en schep steeds een lepel van het beslag erin. Bak de koekjes aan beide kanten goudbruin en gaar.

Serveren

Serveer op een groot bord als snack óf met gestoomde broccoli en een stukje kip als avondmaaltijd!