stomen

Witte koolcurry met zalm

Receptinformatie

Curry
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Koken

Pel en snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/knoflook">knoflook</a> fijn. Halveer de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/witte-kool">witte kool</a>, verwijder de kern en snijd de kool zo fijn mogelijk. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de knoflook, rode currypasta en kurkuma circa 2 minuten. Voeg de witte kool toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, water, het groentebouillonblokje en de mangochutney toe en breng aan de kook. Kook het geheel circa 4 minuten.

Snijd de zalmfilet in grove blokjes. Voeg de zalm toe en gaar circa 2 minuten mee. Snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/bosui">bosui</a> in ringetjes en bak circa 2 minuten mee. Snijd de koriander fijn.

Serveren

Verdeel de rijst over borden. Verdeel de witte koolcurry over de rijst en strooi de koriander over de curry.