stomen

Witte koolcurry met zalm

Receptinformatie

Curry
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Koken

Pel en snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/knoflook">knoflook</a> fijn. Halveer de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/witte-kool">witte kool</a>, verwijder de kern en snijd de kool zo fijn mogelijk. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de knoflook, rode currypasta en kurkuma circa 2 minuten. Voeg de witte kool toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, water, het groentebouillonblokje en de mangochutney toe en breng aan de kook. Kook het geheel circa 4 minuten.

Snijd de zalmfilet in grove blokjes. Voeg de zalm toe en gaar circa 2 minuten mee. Snijd de <a href="http://www.verseoogst.nl/producten/bosui">bosui</a> in ringetjes en bak circa 2 minuten mee. Snijd de koriander fijn.

Serveren

Verdeel de rijst over borden. Verdeel de witte koolcurry over de rijst en strooi de koriander over de curry.