stomen

Verrassende pita’s met gegrilde peer

Receptinformatie

Groentengerecht
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd elk kwart in 3 parten. Besprenkel de peer met wen eetlepel olie.

Koken

Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de peer om en om aan alle kanten licht bruin in zo'n 3 minuten. Bewaar op een bord.

Grill dan de feta 3 minuten en keer halverwege.

Meng ondertussen de rode kool en veldsla met de rest van de olie, peper en eventueel zout tot salade.

Serveren

Snijd de pitabroodjes open en schep er wat salade en tzatziki in.

Verdeel de peer  en walnoten over de broodjes en verkruimel de feta erover.

Serveer de rest van de salade en tzatziki erbij.