Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de grill voor.
Maak de venkel schoon, bewaar het groen en snijd de venkel in partjes.
Koken
Verhit, in een wijde pan, 2 eetlepels van de olie, fruit hierin de helft van de sjalotten en de helft van de knoflook.
Voeg een eetlepel citroensap, zout, peper en de helft van de rozemarijn toe. Leg de venkel er op en schenk de bouillon of kalfsfond erbij. Stoof de venkel, afgedekt in 10-15 minuten, zachtjes gaar.
Serveren
Giet de venkel af en serveer de kalfskoteletten op een bed van de gestoofde venkel. Garneer met een takje venkelgroen en een plakje citroen. Lekker met gekookte aardappelen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.