stomen

Tikka paddenstoel

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
40-50 min
Anderen vinden dit recept

Breng de exotische smaken van India naar je keuken. Verras je gasten met een overheerlijk gerecht geïnspireerd op de Indiase klassieker tikki massala, alleen dan helemaal vega!

Voorbereiding

Koken

Serveren

paddenstoel Eet paddenstoelen en red de wereld: doe mee aan project paddenstoel!
mushroom mushroom

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Voeg in een kom 2 eetlepels yoghurt met de olie, citroensap, peper, zout en alle kruiden samen en mix goed door.

Voeg de champignons toe en laat minstens 20 minuten marineren.

Koken

Leg ze op een met bakpapier beklede plaat en rooster ze 25 minuten tot de champignons gaar zijn.

Serveren

Serveer warm met verse koriander, yoghurt en naanbrood als lunch of met rijst erbij voor avondeten.