stomen

Thaise noedels met garnaal en paprika

Receptinformatie

Noedels
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in kleine blokjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de koriander en het witte deel van de lente-uitjes fijn. Pers het teentje knoflook.

Koken

Roer in een kom de eieren los met sesamolie, zout en peper. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin van het eimengsel een omelet. Rol de omelet op en snijd deze in reepjes. Bereid intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Verhit de overige olie in een wok en roerbak hierin de paprika, peultjes en knoflook ca. 3 minuten. Roerbak de warme mie, garnalen, chilisaus en lente-ui kort met de groente mee.

Serveren

Verdeel de noedels over 4 borden en garneer deze met reepjes omelet, koriander en pinda’s.