stomen

Super snelle gado gado

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Snijd de bloemkool in roosjes.

Snijd de spitskool in reepjes.

Snijd de wortel in plakjes.

Koken

Kook de bloemkool, wortel en spitskool in 7-9 minuten zacht en gaar.

Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

Kook de eieren in 7-8 minuten hard en snijd in plakjes.

Verwarm de pindasaus in een steelpan. Breng de pindasaus niet aan de kook. Door te blijven roeren terwijl de pindasaus warm wordt, vermijd je dat de pindasaus aankoekt aan de pan.

Serveren

Serveer de bloemkool, spitskool, wortel en taugé op een grote schaal. Verdeel de plakjes ei hier overheen.

Serveer de pindasaus, gebakken uitjes, serundeng en de rijst in aparte bakjes naast de schaal.