stomen

Spinazie met een Aziatische touch

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

Bak de kipfilet met een scheutje olie in een koekenpan langzaam gaar. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes en bak die de laatste minuten mee.

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook in een paar seconden. Roerbaak de spinazie in fases totdat die slinkt, maar zeker niet te lang. Besprenkel met de sojasaus.

Maak de noedels klaar zoals omschreven op de verpakking. Laat ze echt niet te lang in het warme water staan, want dan worden ze pap. Als je de noedels hebt afgegoten, houd ze dan ook nog even onder het koude water. Dan garen ze niet na. Doe ze terug in de pan en giet er een scheutje olie over en roer ze door elkaar heen.

De kip door de spinazie heen roeren. Mocht je nog niet genoeg saus hebben doe je er nog een scheut soja bij en een klein scheutje water. Zout kan je na genoeg weglaten want de soja is zout genoeg vinden wij ….

Doe de noedels op de borden en het mengsel van kip met spinazie er overheen en dan nog even de sesamzaadjes erover en klaar ben je. Je bent in 10 minuten klaar, hoe fijn is dat!

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge