stomen

Snijbonen in satésaus met mihoen

Receptinformatie

Groentengerecht
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Gaar de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verwijder de uiteindes van de snijbonen. Snijd de <a href="/producten/snijboon" target="_blank">snijbonen</a> in ruitjes. Kook de snijbonen in circa 4 minuten beetgaar en giet ze af. Snijd de rode peper in ringetjes. Snijd de kipfilet in blokjes.

Snijd de bosui in ringetjes. 

Koken

Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de <a href="/producten/peper" target="_blank">rode peper</a> en het gemberpoeder circa 1 minuut. Voeg de kipfilet toe en bak circa 4 minuten mee.

Schenk het water en de kokosmelk erbij en voeg de pindakaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat circa 4 minuten op laag vuur koken.

Voeg de <a href="/producten/bosui" target="_blank">bosui</a>, <a href="/producten/tauge" target="_blank">taugé</a> en de snijbonen toe en laat 2 minuten meekoken. Breng op smaak met een beetje zout en peper. 

Serveren

Verdeel de mihoen over borden en lepel de snijbonen in satésaus erover. Strooi de gebakken uitjes erover.