Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was alle groentes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in repen. De aubergine en courgette snijd je in plakken in de lengte, met de schil er nog aan. De ui snijd je in grove parten. De tomaten snijd je in plakken en laat je uitlekken op een stukje keukenrol.
Leg de plakken aubergine en courgette op een keukenrol en besprenkel met zout. Draai ze na tien minuten om op een nieuwe laag keukenrol en besprenkel de andere kant met zout. Het zout trekt het vocht uit de plakken, zodat ze straks makkelijker grillen.
Koken
Zorg ervoor dat de grillpan goed warm is. Grill de plakken en repen groente aan elke kant ongeveer 5 minuten. Leg de gegrilde groente vervolgens op een bord.
Serveren
Verdeel de ijsbergsla over 4 borden. Leg de gegrilde groentes hier op en hussel de salade door elkaar. Verspreid de bolletjes mozzarella over de borden. Besprenkel de salades vervolgens met een beetje olijfolie en wat peper.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.