stomen

Rupsen en slakken van bleekselderij

Receptinformatie

Tussendoortje
4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Ga gezellig met de kids aan de slag met deze schattige rupsen en slakken van bleekselderij. Van deze snack kan jij zelfs niet afblijven!

Voorbereiding

Voorbereiding

Verdeel de bleekselderij in stronken van ongeveer 5 tot 8cm lang, dit is het lijf.

Deze vul je met pindakaas of roomkaas.

(Rupsen) Hier druk je blauwe bessen of cherrytomaatjes in. Dit is het lijf van de rupsen.

Je kunt de bleekselderij in dunne stronkjes snijden van ongeveer 1cm om hier de antennes van te maken, deze plak je ook weer met wat pindakaas of roomkaas op het hoofd van de rups.

Plaats voor slakken een in de lengte gesneden stuk appel of komkommer op. Dit is het huisje van de slakken. Voor het hoofd gebruik je een cashewnoot.

Gebruik pindakaas of roomkaas om de snoepoogjes op te plakken.