stomen

Roti met kip, zoete aardappel en sperziebonen in kerriesaus

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Laat de roti ontdooien.

Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes.

Snipper de ui.

Pluk het vlees van de kip en snijd het kleiner.

Koken

Zet de eieren op onder water, breng het water aan de kook en kook de eieren in 7 minuten net hard. Laat ze schrikken en pel ze.

Verhit intussen een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Roerbak de zoete aardappelblokjes en de uisnippers hierin goudbruin. Roer de tomatenpuree erbij en roerbak 1 minuut.

Voeg de roerbaksaus, 1/4 l water, het bouillonblokje, de bonen en het kipvlees toe en breng het geheel aan de kook. Stoof de bonen en zoete aardappels gaar in 10 minuten.

Pel de eieren, halveer ze en leg ze na 5 minuten in de kerriesaus.

Verwarm de roti of gorditas volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Serveren

Serveer de roti en het kerriemangels apart zodat iedereen zelf de roti kan vullen!