stomen

Romige auberginecurry

Receptinformatie

Curry
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Boen de krielaardappels schoon en halveer ze. Pel en snijd de <a href="/producten/ui" target="_blank">uien</a> grof. Snijd de aubergines in blokjes. 

Koken

Verhit een scheut olie in een pan en bak de krieltjes, <a href="/producten/aubergine" target="_blank">aubergine</a>, uien en komijnpoeder circa 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, honing en cayennepeper toe, roer door en blus af met de kokosmelk. Breng het geheel aan de kook en laat circa 20 minuten met de deksel op de pan koken.

Bak de naanbroden volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Halveer de venkelknollen in de lengte, verwijder de kern en snijd de <a href="/producten/venkel" target="_blank">venkel</a> fijn. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de stukjes <a href="/producten/appel" target="_blank">appel</a> in dunne repen. Meng de gesneden venkel, appel en de krenten door elkaar. Meng de azijn en de olijfolie door de salade.

Serveren

Serveer de auberginecurry met de venkelsalade en het naanbrood.