stomen

Roergebakken kip met paprika Tri Colore

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Snijd de paprika’s in reepjes en de kipfilet in blokjes. Pel de sjalotjes en snipper deze fijn. Hak de peterselie fijn.

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Koken

Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes met het paprikapoeder. Voeg de kipfilet toe en roerbak deze in 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de paprika toe en roerbak deze circa 5 minuten mee.

Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep tenslotte de cashewnoten door de roerbakschotel.

Serveren

Verdeel de rijst, roerbakschotel en kerriesaus over 4 borden. Garneer de borden met fijngehakte peterselie.