stomen

Regenboog crunch wrap

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Wie wist dat tortilla’s zo feestelijk konden zijn? Deze kleurrijke crunch wraps met trostomaat en krokante schnitzels zijn niet alleen vrolijk, maar ook voedzaam. Dit recept is ook vega(n) te bereiden.

Koken

Serveren

Koken

Bak de krokante schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd in reepjes.

Maak in elke tortilla een snede vanaf het midden tot het einde en beleg elke kwart met de toppings.

Begin bijvoorbeeld per tortilla met een halve schnitzel, plakjes trostomaat, wortel, twee tot drie uienringen, een handje ijsbergsla en een plakje kaas. Verdeel dit over de hele tortilla.

Vouw de tortilla van linksonder naar linksboven, naar rechts en weer naar beneden tot een driehoek. Herhaal met de rest van de ingrediënten.

Bak in de grill of koekenpan tot de wrap warm en crunchy is.

Serveren

Serveer met wat peterselie en knoflooksaus om in te dippen.