stomen

Pompoenpasta

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
40-50 min
Anderen vinden dit recept

Begin de week goed met deze superverse pompoenpasta!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200˚C, snijd de pompoen in stukken en verwijder de zaadlijsten.

Koken

Leg de pompoenstukken op de ingevette bakplaat en bak deze in ± 30 minuten bijna gaar. Verwijder dan de schil en snijd de pompoen in gelijke kleine stukjes.

Snijd intussen de schoongemaakte ui en knoflook fijn, verwarm wat olie en fruit de ui en knoflook hierin. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.

Hak de noten iets kleiner, verkruimel de geitenkaas en hak 3 eetlepels peterselie fijn. Schep dit samen met de pompoen, ui/knoflook door de gekookte pasta en warm het nog heel kort al omscheppend.

Serveren

Serveer direct in voorverwarmde borden bestrooid met geraspte boerenkaas.