stomen

Pittige burrito's met spinazie en worst

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Met burrito's kun je eindeloos variëren. Deze variant is er eentje met pit: met gekruide worstjes en paprika. Echte durfals voegen nog wat extra chili toe!

Voorbereiding

Koken

Serveren

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!

Voorbereiding

Maak de paprika’s schoon en snijd in reepjes.

Was de ijsbergsla en snijd in dunne reepjes.

Was en droog de spinazie voorzichtig.

Koken

Verwarm olie in een pan. Bak de worstjes op hoog vuur aan.

Voeg de paprikareepjes toe en bak mee. Voeg eventueel wat chilipoeder toe voor extra pit. Zet het vuur iets lager tot de worstjes gaar zijn en de paprika zacht.

Serveren

Verwarm de tortilla’s (zie verpakking) en leg ze op een bord. Verdeel de spinazie over de tortilla’s. Verdeel ook de warme paprikareepjes over de tortilla’s.

Haal de worstjes uit de pan en snijd in stukjes. Leg op elke tortilla stukjes worst en doe er wat chilisaus of –mayonaise op.

Vouw één kant dicht en rol de tortilla’s op. Serveer 2 tortilla’s per persoon.