stomen

Luxe salade van gemengde paddenstoelen met geitenkaas

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Was en droog de kluitsla en pluk de sla kleiner.

Koken

Verhit de olie en bak de baconreepjes knapperig.

Voeg de schoongemaakte, in plakken of repen gesneden, paddenstoelen toe en bak deze al omscheppende 3 – 4 minuten.

Serveren

Meng de dressing door de sla en verdeel deze over vier borden, leg het paddenstoelen mengsel erop en verdeel de geitenkaas erover.

Serveer er warme sneetjes brood bij. Snijd de pistoletjes in zes schuine plakken en beleg deze met de in plakjes gesneden geitenkaas. Druppel wat honing en olie over de kaas. Leg de sneetjes op een rooster en laat de kaas onder de grill (ca. 15 cm afstand) smelten.