stomen

Lauwwarme salade van gemarineerde rosbief met groenten

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Meng de sojasaus, worcestershiresauce, honing of bruine basterdsuiker, tomatenpuree, citroensap, sesamzaadjes, zonnebloemolie, zout en peper door elkaar. Leg de rosbiefreepjes erin.

Laat de rosbief minimaal 3 uur marineren, afgedekt, in de koelkast. Schep tussentijds een- tot tweemaal om.

Koken

Verhit een wok of wijde braadpan. Neem de rosbief uit de marinade, laat de reepjes goed uitlekken en bak ze in gedeelten in de hete olie om en om circa 3 minuten. Neem het vlees uit de pan en bak de paprika, bleekselderij, broccoli en lente-uitjes 1-2 minuten mee. Schenk de overgebleven marinade erbij en laat deze iets inkoken.

Serveren

Bekleed vier borden met gewassen en gedroogde sla en verdeel de groenten met de marinade en de rosbiefreepjes eroverheen. Lekker met pitabroodjes of naan (Indiaas brood)