stomen

Italiaanse tagliatelle met gegrilde paprika

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd de onder en bovenzijde van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd elke paprika in 10 rechte repen.

Snijd de kipfilets in dunne plakken.

Roer in een kom de olie en Italiaanse kruiden door elkaar en bestrijk hiermee de paprika en plakken kipfilet.

Ontpit de zwarte olijven.

Koken

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.

Verhit een grillpan op hoog vuur en grill hierin de paprikarepen in ca. 1-2 minuten per zijde en de kipfilet in ca. 2-3 minuten per zijde goudbruin en gaar.

Giet de tagliatelle af, roer er de pesto, zout en peper door en schep de paprika’s, kipfilet, rucola, olijven en Parmezaanse kaas door de pasta.

Serveren

Verdeel het gerecht over 4 borden.