stomen

Groene sandwich met lollo bionda

Ook lekker met komkommer!

Receptinformatie

4 personen
Lunchgerecht
10-20 min

Deze sandwich ziet er supermooi uit door de groene kleuren. De zachte avocado en mozzarella combineren goed met het knapperige brood. De zoetzure ui en de frisse kruidensaus maken het smaakfestijn compleet.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Snijd de ui in ringen.

Snijd de basilicum en bieslook fijn.

Snijd de avocado en mozzarella in plakjes.

Koken

Meng de uienringen met de azijn en de suiker in een afgesloten bakje. Laat ca. 10 minuten intrekken en schud tussendoor een paar keer.

Meng de yoghurt met de mayonaise en roer er basilicum en bieslook door. Breng verder op smaak met peper en zout.

Rooster de sneeën brood goudbruin.

Serveren

Besmeer elke snee brood met een eetlepel kruidensaus.

Leg op elke snee brood 2 bladeren lollo blondo en vervolgens wat van de uienringen.

Verdeel de avocado en mozzarella over de sandwiches, strooi er eventueel nog wat peper en zout over en garneer met tuinkers.