stomen

Gevulde Halloween paprika's

Receptinformatie

Salade
2 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Het is alweer bijna Halloween. Dat betekent griezelen op de engste dag van het jaar. Speciaal voor deze dag hebben we een spannend recept bedacht. Wat dacht je van gevulde paprika’s met tonijnsalade? Met deze stappen kan je lekker smullen en griezelen tijdens Halloween.

Voorbereiding

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd het steeltje van de paprika rond uit en haal de inhoud eruit.


Gebruik een klein (aardappelschil) mesje om het gezicht uit de paprika te snijden. Handig is vooraf eerst het gezichtje op de paprika te tekenen met een potlood. Daarna volg je met het mesje heel voorzichtig de getekende lijnen.

Laat het blik tonijn uitlekken. Doe daarna de tonijn in een kom.

Snijd de ui, knoflook en peterselie fijn. Doe dit in de kom met de mayonaise, suiker, citroensap, ijsbergsla, zout en peper.

Mix al de ingrediënten door elkaar met een vork of lepel tot een salade.

Verdeel met de lepel de tonijnsalade over de paprika’s.

De bovenkant erop en klaar!