stomen

Geroosterde groenten op bladerdeeg

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Bijgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Voorbereiding

Maak alle groenten schoon en snijd ze in dunne plakken (de paprika’s in repen), rasp de knoflook heel fijn en roer dit door 6 eetlepels olijfolie.

Bestrijk de groenten met de knoflookolie en bak ze al omdraaiend in een hete grill of koekenpan tot ze iets bruin kleuren. Doe het per groenten soort. Betrooi ze dan met versgemalen peper en zout.

Verwarm intussen de oven voor op 200˚C.

Koken

Leg de plakjes bladerdeeg op een ingevette bakplaat naast elkaar, prik er met een vork gaatjes in. Bak ze in het midden van de oven in ± 10 minuten goudbruin en krokant.

Verdeel de gebakken bladerdeegplakjes over de borden schep er direct de gehalveerde geitenkaas en geroosterde groenten op. Bestrooi ze tenslotte met de oregano.