stomen

Gegrilde perziken met honing en vanille-ijs

Receptinformatie

Dessert
4 personen
Nagerecht
5-10 min
Anderen vinden dit recept

De ideale afsluiter van een gezellige barbecue: gegrild fruit. Met een bolletje ijs. Deze zachtzoete perziken kan niemand weerstaan.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Zorg dat de barbecue (nog) op temperatuur is.

Snijd de perziken doormidden en verwijder de pit. Snijd vervolgens in kwarten.

Koken

Wrijf een klein beetje olie op de perziken.

Gril de perziken 1-2 minuten op beide snijkanten, totdat het fruit warm is en zacht wordt.

Serveren

Leg op elk bord 2 perzikkwarten.

Druppel er wat honing over en strooi er een klein beetje zeezout op.

Schep op elk bord een bol vanille-ijs.