stomen

Gebakken biefstukreepjes met paprika, honing en sesam

Receptinformatie

Vleesgerecht
4 personen
Hoofdgerecht
Meer dan 60 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Snijd de biefstuk in dunne reepjes.

Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in dunne ringen.

Pel de knoflook en hak deze fijn.

Roer in een grote kom de lente-ui, knoflook, citroensap, sojasaus, honing en sesamzaad door elkaar.

Schep de reepjes biefstuk door de marinade en laat deze afgedekt ca. 30 minuten marineren.

Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes.

Koken

Verhit in een wok 2 eetlepels olie en roerbak hierin de paprika ca. 2 minuten.

Schep de paprika uit de wok.

Schep de biefstuk uit de marinade, verhit de overige olie in de wok en roerbak hierin de biefstuk tot de gewenste gaarheid.

Serveren

Schep de paprika door de biefstuk en serveer de biefstuk direct.