stomen

Frittata met voorjaarsspinazie

Ook lekker met kwark!

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Dat is handig voor drukke dagen: alle gemak uit één pan. Met verse spinazie in de hoofdrol.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Pel en snipper de ui. Klop de eieren los met de ricotta en breng flink op smaak met peper en zout.

Koken

Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de gesnipperde ui in 2 minuten lichtbruin.

Roer het gehakt erdoor, bestrooi met peper, zout en paprikapoeder en bak op half hoog vuur 3 minuten mee.

Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat omscheppend slinken.

Schenk het eiermengsel erboven uit en bak de frittata in ongeveer 10 minuten gaar.

Serveren

Laat de frittata uit de pan op een grote schaal glijden en snijd in 4 punten.