stomen

Fleurig gevulde courgettes

Ook lekker met noten

Receptinformatie

4 personen
Bijgerecht
10-20 min

Makkelijk én chique; het perfecte voorgerecht om indruk mee te maken. Het oogt niet alleen lekker, het smaakt ook naar meer!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Hak de garnalen en de dille fijn.

Snijd de radijsjes in dunne plakjes.

Roer een dressing van de olijfolie met het citroensap en de mosterd en breng op smaak met zout en peper.

Koken

Kook de rijst in 8 minuten in kokend water gaar, giet af en laat afgedekt 5 minuten staan.

Meng de rijst met de gehakte garnalen en dille en vul hiermee voorzichtig (met hulp van een theelepeltje) de courgettes.

Serveren

Leg de gevulde courgettes op 4 mooie borden.

Leg de plakjes radijs ‘een beetje slordig’ eromheen en druppel de dressing over de borden.

Leg over de gevulde courgettes kruislings telkens 2 sprieten bieslook.