stomen

De lekkerste gehaktballen in tomatensaus

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

Doe alle ingrediënten in een pan en laat ze 1 uur heel zachtjes koken. Roer af en toe wel even. Als je liever een gladde saus hebt, dan gebruik je de staafmixer, niet te lang anders wordt die te vloeibaar. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een grote omrande bakplaat in met olijfolie.

Meng en kneed gehakt, paneermeel , ei, mozzarella kaas, en knoflook in een middelgrote kom. Draai zo’n 12 gehaktballen hiervan. Als je dat kneden maar vies viest, kan je ook een schepijslepel gebruiken. Leg ze op de bakplaat en plaats de schaal in het midden van de oven.

Bak ze in 15 min. gaar.

Plaats voorzichtig de gehaktballetjes in de saus . Laat ze nog 10 minuten pruttelen

Kook ondertussen de spaghetti zoals omschreven op de verpakking.

Serveer spaghetti, saus en de gehaktballen en strooi wat Parmezaanse kaas eroverheen.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge