stomen

Kruidige couscoussalade met feta

Met Turks brood!

Receptinformatie

4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Echt super, deze combinatie van zoete tomaatjes, feta, boontjes en kruidige couscous. Opscheppen maar!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Was de cherrytomaten

Laat de flageolets uitlekken in een zeef.

Breek de feta in stukken.

Snijd de muntblaadjes in repen.

Koken

Doe de couscous in een grote kom, voeg 4 deciliter kokend water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en roer de boter erdoor. Laat de couscous 5 minuten staan.

Bak intussen de tomaatjes op zacht vuur in 1 eetlepel olijfolie in 4 minuten zacht.

Roer de couscous los met een vork en schep er voorzichtig de tomaten, flageolets, feta en munt door.

Breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Direct serveren op een grote schaal.