stomen

Boerenomelet met paprika

Receptinformatie

Omelet
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Pel de ui en snipper deze fijn. Snijd de ham in reepjes.

Klop de eieren los met melk, zout en peper. Roer de ham en kaas door het eimengsel.

Koken

Verhit in een koekenpan ½ eetlepel boter en bak hierin een omelet. Bak op deze wijze nog 3 omeletten en houd ze warm.

Verhit de overige boter in een koekenpan en fruit hierin de paprika en ui ca. 5 minuten. Breng het groentemengsel op smaak met zout en peper.

Serveren

Verdeel de boerenomeletten over 4 borden. Verdeel het groentemengsel over de omeletten en vouw ze dubbel. Lekker met dikke sneden volkorenbrood.