Receptinformatie
Zoek je een variatie op de klassieke stamppot boerenkool? Deze quiche zorgt voor een feestje op tafel. Superlekker!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 190˚C
Koken
Snijd de uien in halve ringen en bak deze in de olie goudbruin, voeg dan de boerenkool toe en bak deze al omscheppend ± 5 minuten mee.
Bekleed een quichevorm ø 24 cm met het iets ontdooide deeg.
Klop de eieren los samen met de slagroom en pesto, voeg de geraspte kaas toe en maak het geheel verder op smaak met versgemalen peper en zout.
Roer tenslotte het gebakken boerenkoolmengsel en de verkruimelde geitenkaas door het eimengsel. Schep dit mengsel in de met deeg bekleedde bakvorm.
Bak de quiche in het midden van de voorverwarmde oven in ± 35 minuten goudbruin en gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.