stomen

Appel-pecan havermout

Of maak overnight oats!

Receptinformatie

1 personen
Ontbijt
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Pumpkin spice latte, dekentjes en kaarslicht: de herfst heeft zo z'n voordelen! Niet genoeg voor je? Dan weten wij er nog wel eentje: we kunnen weer aan de warme havermout! Lees verder om te zien hoe je dit warme ontbijtje maakt.

Voorbereiding

Koken

Serveren

versfestijn Diner of borrel? Maak er één Groot Versfestijn van!

Voorbereiding

Snijd de appel in hapklare stukjes.

Snijd de gember fijn.

Koken

Verwarm voor de topping de roomboter in een pan, voeg de appel, de helft van de maple syrup en kaneel toe en verwarm 10 minuten op zacht vuur. Roer af en toe goed door.

Verwarm voor de pap de havermout in een pan met de melk en het water.

Laat 5 minuten koken en voeg de rest van de specerijen, de gember, de appelmoes en de maple syrup toe en verwarm nog 2 minuten door.

Serveren

Serveer de havermoutpap in een kom en schep de topping erop. Strooi als laatst de pecannoten er over.