Aardbei-meloensalade met honingdressing
Receptinformatie
Voorbereiding
Roer in een kom het zout, de peper, de cayennepeper en het citroensap door elkaar tot het zout is opgelost.
Voeg de zonnebloemolie en honing toe en roer alles goed door elkaar. Was de aardbeien en laat ze uitlekken.
Halveer de aardbeien. Verwijder met een lepel de meloenpitten en snijd de meloenhelft in schijven van 2 cm dikte.
Verwijder de schil en snijd vervolgens de meloenschijven in blokjes met een grootte van 2 cm.
Schep de meloenblokjes voorzichtig door dressing.
Serveren
Verdeel vervolgens de meloenblokjes over 4 borden, leg halve aardbeien met punten naar boven om meloenblokjes heen en garneer elk bord met muntblaadjes.
Serveer de salade direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.