Ligt er bij jou achterin het keukenkastje ook een eiersnijder te verstoffen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Nooit meer gepruts met het snijden van champignons én een nieuwe bestemming die oude snijder.

Zo heb je binnen no time dat hele bakje paddenstoeltjes in gelijke partjes:

Stap 1

Maak de champignons schoon met een borsteltje of een schoon stukje keukenpapier.

Stap 2

Verwijder met de hand de stam van de champignons door er zacht aan te trekken.

Stap 3

Leg een champignon in de eiersnijder en klap de snijder langzaam dicht. *Schrik niet: eerst zal de champignon iets meeveren, maar uiteindelijk zullen de draadjes er echt doorheen snijden.

Stap 4

Haal de snijder helemaal door de champignon heen, pak de partjes er uit en herhalen maar!

En daar maak je dan vervolgens een lekkere zelfgemaakte pizza mee!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar