Of het nou op werk is, onderweg of met je kids in de dierentuin: tegen het einde van de middag krijg je trek! Grijp je dan vaak naar wat ongezonds, of ben je die droge rijstwafels en kleffe boterhammen zat? Geen paniek! Vanaf nu heb jij altijd de lekkerste gezonde groentesnacks bij je: makkelijk te maken, nog makkelijker mee te nemen en natuurlijk vól groente.

Groentemuffins

Muffins hoeven helemaal niet zoet te zijn, dat bewijzen deze muffins met courgette, wortel, ui en kaas wel. Je zou ze bijna allemaal in één keer op willen eten!

Lees verder

Aubergine-maïs koekjes

Is er iets waar aubergine niet lekker bij is? Nee! Vandaar deze koekjes van aubergine en maïs.

Lees verder

Groente envelopjes

Lekker makkelijk, leg alle groentes bij elkaar op het filodeeg, vouw het in een envelopje en het hoeft alleen nog maar de oven in. Gezond snacken was nog nooit zo makkelijk!

Lees verder

Eicups vol spinazie

Een gebakken eitje, maar dan anders... Je bakt ze namelijk gewoon in een muffinvorm. En met spinazie, kastanjechampignons en zongedroogde tomaatjes maak je er nog een groente-omelet van ook.

Lees verder

Courgettewafels

Deze wafels zien er zo leuk uit, die wil je altijd wel eten! En dat kan, want deze wafels zitten vol courgette wat ze extra lekker en gezond maakt.

Lees verder

Zoete aardappelkoekjes

Krijg jij ook geen genoeg van zoete aardappel? Maak dan deze lekkere zoete aardappelkoekjes met erwtjes en bladpeterselie.

Lees verder

Zorg dat je een grote hoeveelheid maakt en vries je hapjes apart in. Zo kun je ze elke ochtend vers uit de vrieser pakken en zijn ze ready to eat zodra je er trek in hebt. Eet smakelijk!

zomerfruit Zomerfruit all day long: van op een stokje tot in een glas!
blueberry raspberry