Met vooruitkoken bespaar je een hoop tijd en kom je toch makkelijk aan de dagelijkse portie groente. Grill bijvoorbeeld in één keer veel groente, dan kan je er komende week drie keer van eten!

Genoeg groenten (en fruit) binnenkrijgen kan een uitdaging zijn. Maar met een beetje voorbereiding wordt het een stuk makkelijker. En nog superlekker ook. Maak aan het begin van de week in één keer een flinke portie gegrilde groente klaar. Bewaar deze in de koelkast zodat je er gedurende de week drie keer van kan eten. Gril bijvoorbeeld portabella, asperges en little gem om de hele week lekker van te eten.

Gegrilde groene asperges met pasta

Maak een pasta klaar met gegrilde asperges en zorg dat je flink wat asperges overhoudt om de rest van de week bij je andere maaltijden te eten.

Lees verder

Gegrilde portabella met venkel en spinazie

Portabella slinkt niet tijdens het koken, wat het een ideaal ingredient maakt voor verschillende gerechten. Maak deze gegrilde portabella met spinazie en venkel en eet hem op verschillende momenten in de week als bijgerecht.

Lees verder

Gegrilde slakwartjes

Wist je dat de little gem heerlijk smaakt wanneer je deze grilt? Gril de slakwartjes en neem ze bijvoorbeeld mee als lunch gedurende de week.

Lees verder
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar