Bij duizenden Nederlanders staat er tussen 9 en 15 maart even geen vlees of vis op het menu. Dan is het natuurlijk weer tijd voor de Nationale Week Zonder Vlees! Heb jij elk jaar het voornemen om mee te doen, maar komt het er niet van? Met de maaltijdpakketten van Jumbo en PLUS is één week zonder vlees peanuts. Je hoeft alleen het boodschappenlijstje over te nemen en je weekmenu is gefixt.
Recept voor Gevulde Portobello's
Voorbereidingstijd:
10 min.
Zelf toevoegen:
Zwarte peper
Bereidingstijd:
20 min.
Aantal personen:
2 personen
Bereidingswijze:
• Verwarm de oven voor op 170 graden.
• Verwijder de stelen uit de portobello‘s en snijd de stelen fijn.
• Snijd de kastanjechampignons in reepjes. Maak de sjalot schoon en snipper deze.
• Vermeng in een kom de sjalot, pijnboompitten de kastanje champignons de geitenkaas. Voeg naar smaak peper toe.
• Leg de portobello’s in een ovenschaal en verdeel de vulling er royaal over. Bak de portobello’s 12-15 minuten in de voorverwarmde oven.
• Was de bieslook en snijd fijn. Strooi de fijngehakte bieslook over de portobello’s voor het serveren.
Tip:
Serveer met honing er overheen
Combineer met rucola salade